måndag 8 november 2010

Hur hittar vi???


Har fått lite frågor hur det är tänkt att vi ska hitta på lördag, om vi ska springa i samlad skara osv. Här kommer ett försök till svar:

Vi har dragit ner antal rundor till 3 st. En dagrunda, en nattrunda och en finalrunda.
Dagrundan springs i dagsljus och nattrundan inte helt oväntat i mörker. Skillnaden är att nattrundan är lagd på vägar med gatubelysning, för att vi ska slippa pannlampor. Finalrundan är den allra sista rundan, men lite extra allt på, för att vi ska orka hela vägen!

Hur som haver. Alla rundor är snitslade. Vi snitslar på lyktstolpar och hoppas att lampskenet räcker för att banden ska synas. Kan bli lite svårt ibland så håll ögonen öppna (så ni inte springer för långt! Ingen bra idé en sån här dag...)

Vi kommer att gå igenom rundan innan start och ni kommer att få kartor med er. Vi som kommer från Kävlinge och känner till banan kommer att fördela ut oss i fältet och hjälpa till med vägvisningen. Har dessutom som ambition att lägga upp gps-filer över banorna senast fredag (när banorna är snitslade) så att ni med gps kan tanka in. På så vis blir vi fler som hittar banan.

Sist men inte minst kommer det att finnas en ambulerande cyklist som trampar runt i fältet och ser till att allting flyter. Ni kommer även få ett journummer att ringa om ni kommer vilse eller stukar fötterna och vill bli upphämtade.

Hängslen och svångrem. Jag hoppas det räcker.

5 dagar kvar nu...
Väl mött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar